Όπου υπάρχει Nescafé Frappé, υπάρχει τρόπος!

Όπου υπάρχει Nescafé Frappé, υπάρχει τρόπος!

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου παρουσιάστηκε η νέα καμπάνια του Nescafé Frappé με κεντρικό μήνυμα «Όπου υπάρχει Nescafé Frappé, υπάρχει τρόπος».

Ο Nescafé Frappé αποτελούσε & αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους, μας ξυπνά και αναζωογονεί τις αισθήσεις μας, ταυτόχρονα όμως, μας κάνει να σκεφτόμαστε πιο δημιουργικά & ανοιχτά και να «βλέπουμε τα πράγματα αλλιώς». Μαζί με τον Nescafé Frappé βρίσκουμε τον τρόπο να δημιουργούμε καινούργια πράγματα ουσίας, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να μεταμορφώνουμε την καθημερινότητα μας σε μια διαφορετική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα 3 τηλεοπτικά spot που δημιουργήθηκαν για τη νέα καμπάνια και περιγράφουν ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που αποδεικνύουν πως «Όπου υπάρχει Nescafé Frappé, υπάρχει τρόπος», εμπνέοντας το κοινό να ακολουθήσει το παράδειγμά τους. Τα τηλεοπτικά spot σκηνοθέτησε ο πολυβραβευμένος κινηματογραφιστής Φαίδωνας Παπαμιχαήλ, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από τις ταινίες: The Descendants, The Ides of March, Walk the Line, The Weather Man κτλ.

Το Οικείο Θέατρο αποτελεί μια δημιουργική & πρωτοποριακή θεατρική ομάδα, η οποία δίνει παραστάσεις σε σπίτια. Η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια και πάνω από 5.000 θεατές έχουν απολαύσει τις παραστάσεις της ομάδας. Στα 5 χρόνια δράσης του και μέσα από 38 διοργανώσει το Meet Market έχει παρακινήσει καλλιτέχνες να έρθουν πιο κοντά στο ευρύ κοινό μέσω της τέχνης τους.Τέλος, οι δημιουργίες του designer Πάρη Κούτσικου ομορφαίνουν με φαντασία και αισθητική ματιά τους χώρους με τρόπους που κανείς μέχρι τώρα δεν είχε φανταστεί, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως «Όπου υπάρχει Nescafé Frappé υπάρχει τρόπος».

Όπου υπάρχει Nescafé Frappé υπάρχει η παρέα μας, το κέφι, η καλή διάθεση και εμείς. Όπου υπάρχουμε εμείς, υπάρχει ζωντάνια, θέληση, δημιουργικότητα, φαντασία και όρεξη για αλλαγή. Και όπου υπάρχουν όλα αυτά υπάρχει τρόπος! Ο Nescafé Frappé θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις προσεχείς δημιουργικές ενέργειες που ετοιμάζει γιατί «Όπου υπάρχει Nescafé Frappé υπάρχει τρόπος»!