Νόστιμη σος για να περιχύσετε στα ψητά ψάρια σας
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Για να είναι τα ψητά σας ψάρια ακόμα πιο νόστιμα, μπορείτε να φτιάξετε διάφορες εύκολες και γρήγορες σάλτσες με τις οποίες μπορείτε να τα συνοδεύσετε.
Για μία απλή και νόστιμη σος σοτάρετε σε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Στη συνέχεια προσθέστε 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο και ανακατεύστε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε 2 κούπες τριμμένη ντομάτα, ρίγανη και αλατοπιπερώστε. Αφήστε την σάλτσα να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και στη συνέχεια περιχύστε τα ψητά ψάρια σας.
Bloggers
01
10