Πώς φτιάχνουμε σπιτικά κρουτόν
ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ
Ο τρόπος είναι πολύ απλός, γρήγορος και είναι και μια ευκαιρία να αξιοποιήσετε το ψωμί που σας έχει περισσέψει: κόψτε το σε κυβάκια, ρίξε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ζεστάνετέ το και ρίξτε μέσα το ψωμί. Ρίξτε λίγο αλάτι, πιπέρι, το μυρωδικό της αρεσκείας σας ή λίγο πολτό σκόρδου και τα αφήνετε να ψηθούν μέχρι να ροδίσουν και να "στεγνώσουν"- έτοιμα!
Bloggers
01
10