Παραδοσιακό Γιουβέτσι, από τον Γιώργο Τσούλη

Παραδοσιακό Γιουβέτσι, από τον Γιώργο Τσούλη

Μαμαδίστικο φαγητό

Ανάλογα το μαγειρικό σκεύος συμπληρώνουμε νερό όταν είναι να μπει το κριθάρι. Συνήθως χρειάζεται να συμπληρώσουμε νερό στις πήλινες επιφάνειες/ σκεύη.
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κσ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com