Τα πιο αφράτα πιροσκί
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Το πιο εύκολο πιροσκί
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζυμή:
13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή
400ml. χλιαρό νερό
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 ml. Ηλιέλαιο
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη γέμιση:
Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης
Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda
Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10