Τα πιο αφράτα πιροσκί

Τα πιο αφράτα πιροσκί

Το πιο εύκολο πιροσκί


ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζυμή:

13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή

400ml. χλιαρό νερό

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 ml. Ηλιέλαιο

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης

Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com