Τα πιο αφράτα πιροσκί

1 SHARE

Το πιο εύκολο πιροσκί

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη ζυμή:

13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή

400ml. χλιαρό νερό

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 ml. Ηλιέλαιο

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης

Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

 

 
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ