Φιογκάκια με σολομό και σπαράγγια

2 SHARES

Το τυρί κρέμα το βάζουμε στο τέλος για να μην μας κόψει.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Φιογκάκια

7-8 κ.σ. Ελαιόλαδο

150 γρ. Καπνιστό σολομό

1 Κολοκύθι,κομμένο σε μέγεθος ζαριού

½ Μελιτζάνα,κομμένη σε μέγεθος ζαριού

5 Ραπανάκια,κομμένα σε λεπτές ροδέλες

1 Μικρό ξερό κρεμμύδι,ψιλοκομμένο

Ξύσμα από ένα lime

2 Κρεμμύδια φρέσκα,ψιλοκομμένα

1 κ.σ. Τυρί κρέμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
2 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies