Αλμυρές κρέπες στο φούρνο

Αλμυρές κρέπες στο φούρνο

#tsoulotip: Μπορούμε να αρωματίσουμε τη μπεσαμέλ μας με λίγο θυμάρι.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τις κρέπες:

120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

120 ml Νερό

120 ml. Γάλα, πλήρες

2 Αυγά

¼ κ.γ. Αλάτι

1 κ.σ. Βούτυρο, λιωμένο & έξτρα για το ψήσιμο της κρέπας

Υλικά για τη μπεσαμέλ:

20γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
20γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
500 ml. Γάλα, πλήρες

150 γρ. Τυρί gouda , τριμμένο και έξτρα για το πασπάλισμα της κρέπας

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τις κρέπες:

6 Φέτες μπέικον, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

6 Φέτες ζαμπόν, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες

5 Λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

300 ml. Κρέμα γάλακτος, πλήρης

Ελαιόλαδο για το άλλειμα του σκεύους

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com