Παστέλι, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Για να σφίξει πιο εύκολα το μέλι μπορούμε να προσθέσουμε μία κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική.

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Σουσάμι, καβουρδισμένο

200 γρ. Μέλι

100 γρ. Αμύγδαλα, θρυμματισμένα

30 γρ. Ηλιόσπορους

1 Πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο για το άλειμμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ