
Παστέλι, από τον Γιώργο Τσούλη
#tsoulotip: Για να σφίξει πιο εύκολα το μέλι μπορούμε να προσθέσουμε μία κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική.

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Σουσάμι, καβουρδισμένο
200 γρ. Μέλι
100 γρ. Αμύγδαλα, θρυμματισμένα
30 γρ. Ηλιόσπορους
1 Πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο για το άλειμμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.