Αφράτες μαρέγκες
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Αέρινες, ελαφριές, πολύ εύκολες στη παρασκευή τους και με απίστευτη γλύκα, σε ατομικά μεγέθη για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, τις οποίες μπορείτε να γεμίσετε με σοκολάτα, μαρμελάδα, κρέμα, φρούτα ή ότι άλλο τραβά η όρεξή σας.
Υλικά
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
4 ασπράδια αυγού
1 κουταλάκι του γλυκού λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
Εκτέλεση
1.Χτυπάτε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα απαλό μείγμα.
2.Βάζετε το μείγμα σε κορνέ ή σε ένα σακουλάκι που θα έχετε κόψει την άκρη του.
3.Τοποθετείτε λαδόκολλα σε ένα ταψί και σχηματίζετε με το κορνέ κύκλους από το μείγμα.
4.Ψήνετε τις μαρέγκες σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.
Bloggers
01
10