Γιουβέτσι με κοτόπουλο

1 SHARE

Αν κριθεί απαραίτητο, προσθέτουμε λίγο νερό όταν μαγειρεύουμε το κριθαράκι με το κοτόπουλο.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μπούτι κοτόπουλου

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

½ κιλό κριθαράκι μέτριο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

¼ κ.γ. κανέλα , σε σκόνη

¼ κ.γ. γαρύφαλλο , σε σκόνη

2 φύλλα δάφνης

5-6 κσ. ελαιόλαδο

1-1,5 λίτρο ζωμό κοτόπουλου

Διάβασε την συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ