Σήμερα τρώμε μπουγιουρντί

3 SHARES

#tsoulotip: Αν θέλουμε να μην τα ψήσουμε στο φούρνο και να συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο τηγάνι, θα θρυμματίσουμε τη φέτα μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά.

 

ΥΛΙΚΑ

3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε λεπτές λωρίδες

1 πράσινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες

2 ντομάτες κομμένες στα οκτώ

1 κ.γ. μπούκοβο

500 γρ. φέτα, κομμένη σε 5 ίσιες κάθετες φέτες

Ρίγανη ξερή

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ