Η εύκολη συνταγή για χοιρινό με ελιές, κάπαρη και ντοματίνια

Ένα απλό πιάτο, τόσο λαχταριστό και γεμάτο αρώματα που είμαι σίγουρος πως θα το λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε φέτες πάχους 1,5εκ.

150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

50 γρ. ελιές, κομμένες σε ροδέλες

40 γρ. κάπαρη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. worcestershire sauce

50 ml λευκό κρασί

Χυμό από 1 λεμόνι

½ κ.σ. κορν φλάουρ

150 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ