Αυγό ποσέ με σπαράγγια και σάλτσα βουτύρου
QUEEN.GR
Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.γ. χυμό λεμονιού
½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
1 αστεροειδή γλυκάνισο
50 ml λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Ψωμί, για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsouslis.com
Related
Bloggers
01
10
