Ο Λευτέρης Σουλτάτος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε χοχλιούς μπουμπουριστούς

3 SHARES

Ένα πιάτο που λατρεύουν στην Κρήτη κι όχι μόνο

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο αγαπημένος σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη συνηθίζει να μας δείχνει διάφορες αγαπημένες του συνταγές, όχι μόνο τώρα που μένει σπίτι λόγω κορονοϊού αλλά και από πιο παλιά, μας και το επάγγελμά του είναι αυτό του σεφ!

Αυτή τη φορά ο σεφ έφτιαξε μια διαδεδομένη συνταγή στην Κρήτη και χρέη κινηματογραφιστή ανέλαβε η Βάσω Λασκαράκη.

Μιλάμε φυσικά για τα σαλιγκάρια στο τηγάνι ή απλά χοχλιούς μπουμπουριστούς. Η συνταγή δεν θέλει πολλά υλικά: σαλιγκάρια καλά ταϊσμένα, αλάτι, δεντρολίβανο, ελαιόλαδο κι ένα αντικολλητικό τηγάνι.

Το σημαντικό είναι να βάλεις τα σαλιγκάρια με την σωστή φορά στο τηγάνι!

Δες στις φωτογραφίες παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής βήμα- βήμα

  • Ο Λευτέρης Σουλτάτος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε χοχλιούς μπουμπουριστούς
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ