Μήπως απόψε να μαγειρέψουμε την πίτσα ουράνιο τόξο του Πετρετζίκη;

Πίτσα για μικρούς και μεγάλους.

Για τη ζύμη

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα και τοποθετούμε μέσα 2 μεγάλα ταψιά για να ζεσταθούν όμως από την ανάποδη πλευρά.
  • Με ένα μαχαίρι κόβουμε σε μπουκετάκια το κουνουπίδι χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το μεγάλο κοτσάνι.
  • Χτυπάμε τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια μέχρι να μοιάζουν με κόκκους ρυζιού και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα μπολ.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τα αβγά σε ένα βαθύ πιάτο και τα προσθέτουμε στο μπολ με το κουνουπίδι. 
  • Ρίχνουμε την πούδρα αμυγδάλου και την τριμμένη παρμεζάνα.
  • Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε το μείγμα με τα χέρια μας μέχρι να ομογενοποιηθεί (το μείγμα θα είναι αρκετά υγρό).

Η συνέχεια στο akispetretzikis.com

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ