Τάκος με κοτόπουλο για βραδιές με αέρα από την Ισπανία

7 SHARES

Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη συνταγή για τέλεια tacos

Τάκος και μερικές μαργαρίτες με αρκετό αλάτι είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα βράδυ Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που κάποιος από την παρέα έχει γνώσεις bartender και ετοιμάσει τις μαργαρίτες, είναι η δική σου ώρα για να φτιάξεις τα τάκος. 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C στον αέρα. 
  • Ψιλοκόβουμε το μαγειρεμένο κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα μπολ.
  • Ρίχνουμε στο μπολ το μισό ελαιόλαδο, το σκόρδο σε σκόνη, τη γλυκιά και την καυτερή πάπρικα, το κύμινο, το κρεμμύδι σε σκόνη και αλάτι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι τα μπαχαρικά να καλύψουν όλο το κοτόπουλο.
  • Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Ρίχνουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ενώ ανακατεύουμε με μια κουτάλα για να μην κολλήσει. 

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ