Το μυστικό για να γίνει η σαλάτα με μαρούλι πιο νόστιμη (video)

Πατούλια Κατερίνα
Το μυστικό για να γίνει η σαλάτα με μαρούλι πιο νόστιμη (video)

Το κολπάκι είναι δια χειρός Meghan Markle

Έχεις ξεκινήσει διατροφή, έχεις μπει σε πρόγραμμα αλλά εκείνη την σαλάτα δεν την τρως με ευκολία. Τι να σου προσφέρει το μαρούλι θα πεις και θα σου πούμε πως ακόμα και το ταπεινό μαρούλι μπορεί να αποκτήσει ξεχωριστή γεύση.

Το μυστικό για να γίνει τούτο, μας το έχει χαρίσει πρώτος ο Gordon Ramsey κι έπειτα η Meghan Markle, τότε που μαγείρευε live στην τιβί και ήταν μόνο μια ταπεινή ηθοποιός.

Στο Today Show , του 2016, η Meghan είχε φτιάξει μιας ceasar σαλάτα με γαρίδες και ο τρόπος σερβιρίσματος μας κέρδισε. Το μυστικό; Ψήνεις ένα μαρούλι ολόκληρο στη σχάρα αλλά σε δυνατή φωτιά. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με κάθε μορφής πρασινάδα.

Οι ειδικοί στην κουζίνα επικροτούν το μυστικό της Markle, τονίζοντας πως η γεύση γίνεται πιο καπνιστή, η υφή είναι τραγανή αλλά και καραμελωμένη ενώ οι καρδιές του μαρουλιού είναι ιδανικές για κάθε σαλάτα.

Θυμήσου μόνο να καίει πολύ η σχάρα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να μαραθεί η πρασινάδα. To καλύτερο είναι πως αν κρατήσεις το μαρούλι ενωμένο και ψημένο μπορείς να φτιάξεις μια βαρκούλα- σαλάτα που όπως τονίζει η Meghan θα λατρέψουν και τα παιδιά. Βάλε πάνω όλα τα υλικά και απόλαυσέ την!