To smoothie της Νικολέττας Ράλλη με μελομακάρονα είναι σκέτη μαγεία

To smoothie της Νικολέττας Ράλλη με μελομακάρονα είναι σκέτη μαγεία

Εννοείται πως θα το δοκιμάσουμε

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού το 2020 της έκανε το καλύτερο δώρο ever. Εδώ και λίγους μήνες η όμορφη παρουσιάστρια και blogger, είναι μια νέα γλυκύτατη μανούλα, και δεν χορταίνουμε να τη χαζεύουμε μέσα από το Instagram account της. Κάθε τόσο μας δείχνει φωτογραφίες με την κορούλα της, τη μικρή Σοφία, και πραγματικά δεν έχουμε καλύτερο.

Με την καραντίνα άλλωστε τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ένα από αυτά είναι να περνάμε και αρκετή ώρα στο Instagram χαζεύοντας το feed, αλλά και τη δραστηριότητα των αγαπημένων μας celebrities. Η Νικολέττα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και στο Instagram παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα Q&A που κάνει κάθε εβδομάδα.

Τη βλέπουμε επίσης να μαγειρεύει και να δημιουργεί στην κουζίνα της, και έχουμε ήδη 2-3 φαγητά που θέλουμε να αντιγράψουμε. Αυτό που θα αντιγράψουμε αύριο κιόλας ωστόσο, είναι το Χριστουγεννιάτικο smoothie της. Είναι τόσο απλό και εύκολο που το φτιάχνεις ακόμη και με κλειστά μάτια.

Τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις; Μία μπανάνα, ένα mango, γάλα (ανάλογα με το πόσο παχύρευστο θέλεις να είναι) και δύο τρία μελομακάρονα. Ναι καλά διάβασες, μελομακάρονα. Φανταζόσουν ποτέ smoothie με μελομακάρονα; Η Νικολέττα το έφτιαξε και είναι αδιαμφισβήτητα τέλειο.