Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει λιγκουίνι με σπανάκι και τηγανητά αβγά

Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει λιγκουίνι με σπανάκι και τηγανητά αβγά

Μία από τις πιο λαχταριστές συνταγές που θα δοκιμάσεις.

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Σπάμε μέσα τα δύο αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τηγανίζουμε για 1 λεπτό.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
  • Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα άλλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Διάβασε περισσότερα για την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com