Το smoothie της Χριστίνας Μπόμπα θα το φτιάχνεις κάθε πρωί

Το smoothie της Χριστίνας Μπόμπα θα το φτιάχνεις κάθε πρωί

Και γευστικό και απολύτως υγιεινό

Λίγες ημέρες προτού το 2020 (μοιάζει σα να πέρασαν μήνες) μας αφήσει, μας είχε μια έκπληξη. Ίσως την πιο όμορφη στην ελληνική showbiz, αφού η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της πως είναι έγκυος και πως σύντομα στο σπίτι θα είναι τέσσερα άτομα, μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη. Η είδηση της εγκυμοσύνης της ενθουσίασε την ελληνική showbiz, αλλά και τους άπειρους fans του ζευγαριού, οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και τη βλέπουμε καθημερινά μέσα από το Instagram account της, να ομορφαίνει και να φουσκώνει σιγά σιγά. Φυσικά μέσα από το account της βλέπουμε καθημερινά τη διατροφή της, πώς περνάει τον χρόνο της κλπ. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως ήταν αδύνατο να μην αναφερθούμε και κυρίως να μην αντιγράψουμε το smoothie που έφτιαξε για πρωινό μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια και influencer έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz και ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει τη διατροφή της και πράγματα που φτιάχνει. Το smoothie αυτό που έφτιαξε μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν ή μάλλον φάνηκε απίστευτα νόστιμο και υγιεινό και ιδού όσα χρησιμοποίησε για να το φτιάξει.

Γάλα αμυγδάλου, βούτυρο αμυγδάλου, μπανάνα, σπόρους τσία, μέλι, φρέσκα μούρα και κατεψυγμένα blueberries. Τη διαδικασία τη γνωρίζεις. Ρίχνεις όλα σου τα υλικά στο μπλέντερ και ανακατεύεις. Μήπως κι εσύ το αντέγραψες ήδη;