Τραγανά αχλάδια με καστανό βούτυρο

5 SHARES

Φοβερή συνταγή για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου!

Για την επικάλυψη

  • Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια το αλεύρι, τα αμύγδαλα, την καστανή ζάχαρη και το αλάτι μέχρι οι ξηροί καρποί να είναι ψιλοκομμένοι.
  • Προσθέτουμε το βούτυρο και χτυπάμε να αναμειχθούν όχι όμως να γίνει ζύμη. Θα πρέπει να μοιάζει με χοντρά ψίχουλα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ρηχό ταψί και αφήνουμε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο.

Βρες την υπόλοιπη συνταγή στο akispetretzikis.com

5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ