Και σοκολατένιο και πρωτεϊνούχο: αυτό το smoothie είναι όνειρο (video)

Και σοκολατένιο και πρωτεϊνούχο: αυτό το smoothie είναι όνειρο (video)

Θα το λατρέψεις!

Οτιδήποτε μας φτιάχνει τη διάθεση το αγαπάμε διπλά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για smoothies, που σε αυτά έχουμε μια αδυναμία παραπάνω!

Τα λατρεύουμε γιατί είναι δροσιστικά, υγιεινά, μπορείς να τα ετοιμάσεις γρήγορα και να αντικαταστήσουν ακόμη κι ένα ολόκληρο γεύμα της ημέρας. Βέβαια συνήθως τα προτιμάμε ενδιάμεσα στην ημέρα μας, μεταξύ των κύριων γευμάτων για να μας χαρίσουν τόνωση και ενέργεια.

Οι γεύσεις, οι εντάσεις, οι συνδυασμοί ... πολλοί! Κάθε ημέρα μπορείς να επιλέξεις να γευτείς κάτι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη. Πόσες γεύσεις μπορούν να κρύβουν τα φρούτα, τα λαχανικά και πολλές άλλες πρώτες ύλες που ενσωματώνουμε σ΄ ένα λαχταριστό smoothie!

Αν θέλεις κι εσύ να ξεκινάς την ημέρα σου μ΄ ένα αλλιώτικο πρωινό, τα υπέροχα αυτά ροφήματα αποτελούν την ιδανική επιλογή.

Τα πρωτεΐνικά smoothies είναι εξαιρετικά και όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να φτιάξεις ένα νόστιμο φυτικό πρωτεϊνικό ρόφημα με περισσότερα από 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, χωρίς σκόνη. Πώς; Με σοκολάτα και μπανάνα φυσικά...Είναι αλήθεια!

Δες το video και θα καταλάβεις πόσο εύκολο είναι....