3 μυστικά για να φτιάξεις scrambled eggs που θα απογειώσουν το πρωινό σου (video)

3 μυστικά για να φτιάξεις scrambled eggs που θα απογειώσουν το πρωινό σου (video)

Όσα πρωινά κι αν ετοιμάσουμε, τα αυγά δεν πρέπει να λείπουν από το πιάτο μας!

Δεν ξέρουμε πώς προτιμάς το πρωινό σου: σου αρέσει να πίνεις μόνο έναν γρήγορο καφέ «στο πόδι» ή αφιερώνεις τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να απολαύσεις το πρώτο (και ευεργετικό) γεύμα της ημέρας;

Η απάντηση που θα δώσεις θα θέλαμε να είναι η δεύτερη καθώς ένα υγιεινό και πλήρες πρωινό αποτελεί τη βασική πηγή για την τροφοδότηση του οργανισμού σου με ενέργεια. Και μπορεί κάποιοι να προτιμούν γλυκές γεύσεις όμως σαν τα αυγά δεν υπάρχει τίποτ' άλλο.

Δεν είναι τυχαίο που ένα English breakfast αποτελείται πάντα από αυγά. Μη νομίζεις πως σε όλους αρέσουν τα αυγλα μάτια. Τα scrambled eggs είναι μεγάλη αγάπη πολλών ανθρώπων. Είναι δύσκολο για πολλούς να πετύχουν σωστά τα scrambled eggs. Έτσι λοιπόν είπαμε να μάθουμε τις σωστές τεχνικές από έναν ειδικό. Και ποιός είναι ο ειδικότερος; Μα φυσικά ο Jamie Oliver, ο οποίος στο παρακάτω μικρό video μας δίνει τις καλύτερες συμβουλές( και τις καλύτερες συνταγές!).

scrableseggs2

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρεις διαφορετικές παραλλαγές για να προετοιμάσει κανείς αυτό το (κατά τ' άλλα) απλό πιάτο: η αγγλική, η γαλλική και η αμερικανικη. Όλες διαφορετικές τεχνικές, όλες όμως δημιουργούν κάτι εξαιρετικά νόστιμο.

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου; Στο video μπορείς να βρεις όλους τους τρόπους και να διαλέξεις αυτόν που ταιριάζει στις δικές σου γεύσεις.