Η συνταγή της Hailey Bieber για το pizza τοστ θα γίνει η νέα σου εμμονή

Η συνταγή της Hailey Bieber για το pizza τοστ θα γίνει η νέα σου εμμονή

Ω ναι και τα super models τρώνε pizza, τρώνε και τοστ. Η Hailey Bieber ξέρει να φτιάχνει το πιο νόστιμο pizza toast.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, η Hailey Bieber να βρίσκεται στην επικαιρότητα με την εγκεφαλική θρόμβωση που υπέστη, όμως στη ζωή της η Hailey είναι ένα θετικό πλάσμα που λατρεύει το καλό φαγητό. Η Hailey με τον Justin οργανώνουν συχνά βραδιές με πίτσα και το μοντέλο φροντίζει τις συνταγές της να τις δοκιμάζει στον δημοφιλή λογαριασμό της στο Tik Tok.

Μια τέτοια συνταγή ήταν και το pizza toast της Hailey, συνταγή που έγινε viral και όχι άδικα γιατί πήγαινε το τυπικό pizza tost, σε άλλο επίπεδο.

Pizza Toast σε άλλο level

Η συνταγή για το #pizzatoast της Hailey, έχει φτάσει 6 εκατομμύρια views και είναι τόσο καλοφτιαγμένη που θα την λατρέψεις. Γενικά τα top models, έχουν την τάση να δημιουργούν food trends, όπως η αξέχαστη vodka pasta της Gigi Hadid.
Τα ξεχωριστά στοιχεία του toast της Hailey, είναι η μαρινάρα σος, το λάδι τρούφας, το τυρί μπουράτα και οι φέτες ζυμωτού ψωμιού με προζύμι.



Τη διαφορά θα την κάνουν τα φρέσκα υλικά, φουλ στο μεσογειακό στοιχείο, όπως το λάδι, η αποξηραμένη ρίγανη και η φρέσκια ντομάτα.

Υλικά:

Ψωμί με προζύμι
Βούτυρο
Ντομάτες
Μαρινάρα Σος
Παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Λάδι τρούφας
Μπουράτα
Λεμόνι
Αλάτι


https://www.instagram.com/p/CGGKW9SFKxk

Εκτέλεση:

Ξεκινάς βάζοντας βούτυρο και στις δύο μεριές του ψωμιού που έχεις κόψει σε φέτες. Πασπαλίζεις το λάδι τρούφας και ψήνεις σε τηγάνι μέχρι να γίνει χρυσό και από τις δύο πλευρές.

Αφού το ψήσεις, κάνεις μια στρώση με φρέσκια μπουράτα και φέτες ντομάτας στις οποίες θα βάλεις λάδι, λεμόνι και αλάτι. Ψήνεις στον φούρνο στους 190 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και έπειτα βάζεις την μαρινάρα, την παρμεζάνα, τσίλι σε σκόνη και ρίγανη.

«Ξέρουμε ότι λατρεύει ο Τζάστιν τον τρόπο που μαγειρεύεις», είπε ένας χρήστης του Tik Tok ενώ άλλοι εξηγούσαν πως το συγκεκριμένο τοστ πρέπει να πάρει επίσημα το όνομα του μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To pizza τοστ είναι viral στο Pinterest και να πώς θα το φτιάξεις

Ξέχνα το γάλα και το τοστ! Αυτές είναι οι 4 πιο υγιεινές τροφές για το πρωινό σου