Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με μαρέγκα και κρέμα γιαουρτιού

Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με μαρέγκα και κρέμα γιαουρτιού

Η πιο νόστιμη συνταγή! 

Υλικά: Για το κέικ με μαρέγκα
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 κρόκους, από μεσαία αβγά
40 γρ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
2 βανιλίνες
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τη φόρμα
4 ασπράδια, από μεσαία αβγά
1 πρέζα αλάτι
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την κρέμα γιαουρτιού
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
30 γρ. μέλι
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
150 γρ. φράουλες
1 μάνγκο
100 γρ. κεράσια
100 γρ. νεκταρίνια
100 γρ. μέλι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com