Cloud bread και 4 ακόμα συνταγές του TikTok που έκαναν δισεκατομμύρια views μέσα στο 2022

Τσακιρίδου Χριστίνα
Cloud bread και 4 ακόμα συνταγές του TikTok που έκαναν δισεκατομμύρια views μέσα στο 2022

Γλυκές και αλμυρές προτάσεις που αγαπήθηκαν όσο τίποτα από τους χρήστες του διαδικτύου.

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παγκοσμίως και μετρά δισεκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το περιεχόμενό του ποικίλει αφού με ένα scroll μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα.

Τα short videos με ευφάνταστες συνταγές έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από το κοινό μιας και μπορούν να αντιγραφούν πολύ εύκολα στο σπίτι. Γλυκές και αλμυρές δημιουργίες

Αν θες να φτιάξεις κολοκυθόσουπα που να μην είναι βελουτέ δοκίμασε τη συνταγή με 92 θερμίδες

Oι 5 viral συνταγές που αγαπήθηκαν όσο τίποτα φέτος στο TikTok

Οι χρήστες του TikTok δημιούργησαν αμέτρητα videos με ενδιαφέρουσες συνταγές ωστόσο 5 από αυτές ξεχώρισαν και έγιναν viral σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok ηγείται μιας επανάστασης στα τρόφιμα, με το hashtag #foodtiktok να συγκεντρώνει πάνω από 106,6 δισεκατομμύρια προβολές. Από το cloud bread μέχρι τα pasta chips, οι καλοφαγάδες της Gen Z είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να απολαύσουν ιδιαίτερες γεύσεις και εντυπωσιακές δημιουργίες.

1) Cloud bread (3,4 δισεκατομμύρια προβολές)

To cloud bread βρέθηκε στην κορυφή των food trends και συγκέντρωσε περισσότερες από 3,4 δισεκατομμύρια προβολές. Οι χρήστες της πλατφόρμας δοκίμασαν την συνταγή και δημοσίευσαν τις δικές τους προσπάθειες, δίνοντάς μας inspo για την επόμενη φορά που θα μπούμε στην κουζίνα.

https://www.instagram.com/p/CSmCJMfgQaR

2) Baked oats (1,3 δισεκατομμύρια προβολές)

Το πιο εύκολο και απολαυστικό πρωινό. Μπορείς να το αντιγράψεις πανεύκολα με τα υλικά της αρεσκείας σου.

https://www.instagram.com/p/Cl1eZBzKj5R

3) Pasta chips (1,1 δισεκατομμύρια προβολές)

Τα chips από ζυμαρικά ξεχώρισαν το 2022 και αποτέλεσαν αγαπημένο διατροφικό πειρασμό. Το μόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις είναι ζυμαρικά της αρεσκείας σου και μερικά μπαχαρικά. Συνόδευσέ τα με ένα γευστικό dip για μέγιστη απόλαυση.

Yλικά: 2 φλ. βρασμένα μικρά ζυμαρικά της επιλογής σου
2 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα
καυτερή πάπρικα
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
2 κ.γ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Ξεκίνησε βράζοντας κανονικά τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Μην τα βράσεις παραπάνω από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Στραγγίσέ τα με κρύο νερό και στραγγίστε τα και πάλι.

Προθέρμανε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Ρίξε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ και πρόσθεσε 2 κ.γ. ελαιόλαδο, 2 κ.γ. τριμμένη παρμεζάνα, τα μπαχαρικά σου και ανακάτεψε. Μετέφερε σε ταψί στο οποίο έχεις απλώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήσε για 15-20 λεπτά στους 190 βαθμούς. Βγάλε από τον φούρνο και σέρβιρε τα pasta chips με σως της επιλογής σου. Καλή απόλαυση!

https://www.instagram.com/p/CRCxdI6BsbT

4) Charcuterie boards (1,2 δισεκατομμύρια προβολές)

To πλατώ τυριών-αλλαντικών στα καλύτερά του. Οι χρήστες του ΤikTok μας έδειξαν τον πιο δημιουργικό τρόπο για να φτιάξουμε το δημοφιλές πιάτο που θα συνοδεύει το κρασί μας τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CloOplPLTEN

5) Mug cake (1 δισεκατομμύριο προβολές)

Λατρεύεις το brownies; Αν ναι μπορείς να φτιάξεις το πιο σοκολατένιο cake στην κούπα ανακατεύοντας όλα τα υλικά:

Θα χρειαστείς αλεύρι, σκόνη κακάο, καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο και νερό, εκχύλισμα βανίλιας και σταγόνες σοκολάτας. Αρκεί ένα λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων και το cake σου είναι έτοιμο.

https://www.instagram.com/p/Ci9vWzkqOiU

Πηγή κεντρικής: cuisine_lovers_andco