Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με ελαιόλαδο και frosting γιαουρτιού

Άκης Πετρετζίκης: Κέικ με ελαιόλαδο και frosting γιαουρτιού

Η γεύση του θα απογειώσει τον ουρανίσκο σου.

Υλικά: Για το κέικ
4 αυγά, μεσαία (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια)
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
χυμό λεμονιού, από ½ λεμόνι
80 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 πρέζα αλάτι
2 βανιλίνες
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για τη φόρμα
120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
βούτυρο, για τη φόρμα
Για το frosting γιαουρτιού
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
30 γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα
φρούτα του δάσους
μέλι

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com