Λασκαράκη- Σουλτάτος μοιράστηκαν οικογενειακές ιστορίες στο TikTok και το κοινό τους αποθεώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λασκαράκη- Σουλτάτος μοιράστηκαν οικογενειακές ιστορίες στο TikTok και το κοινό τους αποθεώνει

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ήπιαν καφέ με άκρως χιουμοριστική διάθεση. Τα νέα πλάνα από το σπίτι τους και οι ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος έχουν αποδείξει αρκετές φορές πόσο cool ζευγάρι είναι, μέσα από τις κοινές αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από τις βόλτες και τα ταξίδια τους, τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Λασκαράκη-Σουλτάτος πίνουν καφέ στο σπίτι τους με «μουρμούρα»

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνηθίζει να δημοσιεύει ακομπλεξάριστα videos από την καθημερινότητά του στο TikTok, δείχνοντάς μας πώς περνούν τις off duty στιγμές τους.

Πριν από λίγες ώρες Λασκαράκη-Σουλτάτος απόλαυσαν χαλαροί τον καφέ τους στο σπίτι μιας και οι δύο είχαν ένα μικρό κενό από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο γνωστός σεφ πρωταγωνιστεί στο βίντεο της συζύγου του και όπως θα δεις παρακάτω αφού ήπιε τον δικό του καφέ, «έκλεψε» και λίγες γουλιές από την κούπα της Βάσως Λασκαράκη.

Η αγάπη της Βάσως Λασκαράκη για τα παιδιά του Λευτέρη Σουλτάτου φάνηκε από ένα μικρό family video

Ακολούθησαν τα πειράγματα της ηθοποιού και μια χιουμοριστική διαφωνία για το ποιος θα κάνει πρώτος μπάνιο, με τη Βάσω Λασκαράκη να τονίζει πως πρέπει να προηγηθεί καθώς πρέπει να πάει στο θέατρο.

Tα αποθεωτικά σχόλια στο TikTok

Aρκετοί TikTokers θέλησαν να αποθεώσουν το ζευγάρι κάτω από το post, τονίζοντας πόσο χαρούμενοι, ταιριαστοί και ακομπλεξάριστοι δείχνουν. Πολλοί ήταν και οι fans που ευχήθηκαν σε Λασκαράκη-Σουλτάτο να παραμείνουν για πάντα έτσι.

sxolio1.jpg

«Βάσω μου εύχομαι ολόψυχα παραμείνετε έτσι 🙏❤️🙏 μέσα σ' όλη την μαυρίλα που ζούμε... κάτι τέτοια μας κάνουν να χαμογελάμε», έγραψε μια θαυμάστρια κάτω από την ανάρτηση.

O Λευτέρης Σουλτάτος είναι εξίσου ενεργός στο TikTok όπου μοιράζεται με το κοινό του χρήσιμα tips και συνταγές μαγειρικής.

Την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου (03/03) η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, «Break» ολοκληρώνεται με το 18ο επεισόδιο. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Unfriend» η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία και είναι διαρκώς sold out.

https://www.instagram.com/p/C2zfyH-tCSA/

Λασκαράκη-Σουλτάτος επισφράγισαν τον έρωτά τους τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και έκτοτε απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή στο cozy σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

https://www.instagram.com/p/C3C4BVENlDI/

«Η οικογένειά μας είναι μεγάλη έτσι κι αλλιώς. Είναι μια διευρυμένη οικογένεια γιατί υπάρχουν άλλα δυο παιδιά του άντρα μου. Είναι ένα κορίτσι και ένα αγόρι. Η κόρη του άντρα μου είναι 8 ετών και ο γιος του 15. Έχουμε μια ωραία γκάμα ηλικιών. Τα παιδιά θέλουν να είναι μαζί, περνάνε καλά όταν είναι μαζί. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι αυτό που λέω ότι τα παιδιά έχουν ένα ένστικτο. Αν τα αφήσεις ελεύθερα θα βρουν τον δρόμο τους. Θέλουν την παρέα και όταν βλέπουν τους ενήλικες αγαπημένους και σε αρμονία, αυτό παίρνουν. Λένε ότι πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά τρόπους. Τους τρόπους δε μπορείς να τους μάθεις, τα παιδιά παίρνουν το παράδειγμα από την καθημερινότητα. Όταν οι καθημερινότητα είναι φυσιολογική και ρέει, αυτό περνάει και στα παιδιά. Και Δόξα τω Θεώ τα παιδιά μας είναι πολύ αγαπημένα», είχε δηλώσει η Βάσω Λασκαράκη στην Μαρία Μπακοδήμου.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki