Άκης Πετρετζίκης: Μανιταρόσουπα με σελινόριζα και λάδι τρούφας

Άκης Πετρετζίκης: Μανιταρόσουπα με σελινόριζα και λάδι τρούφας

Μια εύκολη συνταγή που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες!

Αναβαθμίστε την κλασική μανιταρόσουπα προσθέτοντας σελινόριζα και λάδι τρούφας.

Συστατικά:

200 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο

200 γρ. μανιτάρια champignon

300 γρ. σελινόριζα

1 κρεμμύδι

1 σκ. σκόρδο

2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

50 γρ. λευκό κρασί, ξηρό

1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη

800 γρ. νερό, βραστό

1 κύβο λαχανικών

250 γρ. γάλα πλήρες

150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%

1 κ.γ. λάδι τρούφας

αλάτι

πιπέρι

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com