Γλυκό: δροσερό σορμπέ γκρέιπφρουτ με αλκοόλ

Γλυκό: δροσερό σορμπέ γκρέιπφρουτ με αλκοόλ

Μια υπέροχη μεθυσμένη εκδοχή σορμπέ γκρέιπφρουτ με Campari χωρίς τη χρήση παρασκευαστή παγωτού.

Υλικά
Χυμός από 4 κόκκινα γκρέιπφρουτ
125 γραμμάρια ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι (125 ml) Campari

Εκτέλεση
1. Σουρώστε το χυμό από τα γκρέιπφρουτ σε μια κατσαρόλα, προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
2. Αφήστε το μείγμα σας να κρυώσει και στη συνέχεια προσθέστε το Campari και ανακατέψτε.
3.Αδειάστε το σε ένα ρηχό σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν τα άκρα του σορμπέ σας. Χτυπήστε το με ένα μίξερ και ξαναχύστε το στο σκεύος σας.
4. Επαναλάβετε άλλες 3-4 φορές και αφήστε το να παγώσει.
5. Σερβίρετε σε μπολ και περιχύστε με ακόμη λίγο έξτρα Campari.