Τα πιο νόστιμα ρολά σφολιάτας σε μόλις 15 λεπτά

Τα πιο νόστιμα ρολά σφολιάτας σε μόλις 15 λεπτά

Απίστευτα εύκολη συνταγή για ένα από τα πιο νόστιμα σπιτικά σνακ που έχετε δοκιμάσει.

Θα χρειαστείτε 5 υλικά, 5 λεπτά προετοιμασίας και 9 λεπτά ψησίματος για να φτιάξετε αυτές τις μικρές λιχουδιές που θα συνοδεύσουν τέλεια τα ποτά στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς (αλλά και τον καφέ σας την επόμενη ημέρα).

Υλικά
1 έτοιμη ζύμη για κρουασάν (τύπου Pillsbury)
200γρ. φέτες ζαμπόν καλής ποιότητας
200γρ. ελβετικό τυρί, τριμμένο
50γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
2κ.σ. μουστάρδα Dijon

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180C.
2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε καλά το τυρί κρέμα και την μουστάρδα.
3. Απλώστε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και αλείψτε την με το μείγμα μουστάρδας-τυριού. Απλώστε από πάνω μια στρώση ζαμπόν και έπειτα πασπαλίστε με το τυρί. Τυλίξτε τη ζύμη σε κύλινδρο και κόψτε την σε φέτες πάχους 2εκ.
4. Βάλτε τις στρογγυλές φέτες πάνω σε ένα μεγάλο, ρηχό ταψί καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήστε τις για 9 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρονται ζεστές.