Η κόρη της Kate Moss είναι ολόιδια η μαμά της, στο ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί (+φωτός)

Η κόρη της Kate Moss είναι ολόιδια η μαμά της, στο ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί (+φωτός)

Η δυναστεία... μοντέλων της οικογένειας Moss, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί, αφού εκτός από την αδελφή της Kate και η 12χρονη Lila Grace έχει ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσει το modeling!

Την πρεμιέρα της ταινίας "Paddington" επέλεξε η Kate Moss για μια σπάνια red-carpet εμφάνιση μαζί με την κόρη της, Lila Grace. Το supermodel συνόδεψε τη μικρή Moss μαζί με μια φίλη της στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα total black casual outfit, ενώ με εμφανώς χαρούμενη διάθεση, πόζαρε, χαρίζοντας χαμόγελα στους φωτογράφους. Όλοι όσοι είδαν μητέρα και κόρη μαζί, δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν την τεράστια ομοιότητα μεταξύ τους.

moss-lila

Kate Moss, Lila Grace Moss

Μάλλον η ομορφιά είναι στα γονίδια της οικογένειας Moss, αφού η μικρή Lila Grace μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη μαμά της, ειδικά όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Σε συνέντευξή της, μάλιστα, στο Harper's Bazaar, το top model έχει δηλώσει πως η κόρη της έχει κληρονομήσει τη δική της αίσθηση του στυλ: "Η κόρη μου, η Lila, είναι ο κριτής μου, όσον αφορά το στυλ. Θα πει, 'Όχι, μανούλα, δεν μπορείς να το φορέσεις αυτό'. Είναι πολύ καλή. Εμπιστεύομαι το ένστικτό της". Λέτε μετά τη Lottie που κάνει ήδη σημαντικά βήματα στη βιομηχανία της μόδας, η επόμενη να είναι η Lila Grace;

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνισή τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Μετά την Estée Lauder, η Kendall Jenner κατακτά και τον οίκο Chanel;

#fashion: Τι δημοσίευσαν οι celebrities στο Instagram αυτή την εβδομάδα;

Khloé, Kendall και Kylie: Ποια φόρεσε καλύτερα το φόρεμα με σκίσιμο στα AMA's;

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/