Coachella: Τι φόρεσαν οι celebrities στο festival

Coachella: Τι φόρεσαν οι celebrities στο festival

Όλο το Hollywood είχε πάρει τα εισιτήρια του για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου.

Όχι, δεν ήθελε μόνο ο φίλος σου να πάει στο Coachella ή μάλλον, καλύτερα, δεν ήθελε ο φίλος σου να πάει μόνο για την μουσική και τις συναυλίες αλλά και για όλες τις scarlet του Hollywood ήταν όπως και κάθε χρόνο παρούσες. Βλέπεις, μιας και η πόλη των διασήμων είναι δίπλα -λέμε τώρα- είπαν να φορέσουν ότι πιο it έχουν στην ντουλάπα τους και να πεταχτούν μέχρι το φεστιβάλ. Ήσουν και εσύ στο Coachella;

1.Lindsay Lohan: Η κλασική, τίμια Lohan

spl173351_009

Κοντό, μα πολύ κοντό σορτς και κοντή μα πολύ κοντή φούστα, για να φέρνει μία ισσοροπία και για να δείξει πως έχει κοιλίτσα πλάκα και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Μποτίνια με κρόσσια για να μην ξεχάσουν ότι κατά βάθος είναι κιτς και τα απαραίτητα βραχιόλια του φεστιβάλ, τα οποία πια θεωρούνται ότι πιο trend.

2.Αnne Ηathaway: Υπέρ-σικ ρομαντίλα

spl173540_003

Μία σωστή δεσποινίς είναι πάντα σικ ακόμα και αν πάει σε μία συναυλία όπου θα «χτυπιέται» και θα ιδρώσει. Υπέροχο αέρινο φόρεμα, σκαρπίνια και κομψό καπέλο. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό ντύσιμο για συναυλία, προφανώς, αλλά η κομψότητα της Anne μας κερδίζει κάθε φορά.

3.Katy Perry: Δαντέλα και σωματοφύλακας

spl268456_002

Δεν είναι κάτι που λέω συχνά αλλά λάτρεψα την ρετρό εμφάνιση της Katy. Πιστή California Girl φόρεσε ένα αεράτο δαντελένιο φόρεμα, μαντήλι στα μαλλιά, σανδάλια, πέρλες -γιατί είναι μία σταρ- και πήρε και τον bodyguard παραμάσχαλα. Γιατί μόνο η Whitney και όχι αυτή;

4. Dita Von Teese: Η pin-up θεά

spl268640_010

Όχι, ποτέ δεν θα τολμούσες να φανταστείς πόσο σικ θα έδειχνε ένα ναυτικό καπέλο και ένα χαβανέζικο φόρεμα, και όμως η Dita δείχνει σέξι και κομψή ταυτόχρονα, ένα κλασσικό pin-up girl φορώντας τα 3 τρία it του καλοκαιριού: εσπαντρίγιες, navy, hawaiian dress.

5.Keisha: «Και πολύ πώρωση το live»

spl268703_004

Και αυτό είναι μία διάσημη τραγουδίστρια μετά από λίγες μπύρες σε ένα διάσημο φεστιβάλ. Αλλά, από την άλλη μεριά το πώς διασκεδάζει ο καθένας είναι δικό του θέμα και εμείς θα δείξουμε ανωτερότητα. Αλλά, όλες οι κοντούλες ξέρουμε ότι μία τέτοια μπλούζα με τόσο μακριά κρόσσια, θα σε δείχνει απλά πολύ κοντή και παχουλή. Βέβαια, η Keisha δεν μας έχει πείσει και ποτέ με τις στιλιστικές ικανότητες, οπότε κάνε την αδιάφορη.