Jennifer Lopez: Τα πανάκριβα κοστούμια που φορά η σταρ στο μεγάλο show του Las Vegas

Jennifer Lopez: Τα πανάκριβα κοστούμια που φορά η σταρ στο μεγάλο show του Las Vegas

Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά outfits της JLo από το νέο, φαντασμαγορικό της show

Εδώ και πολύ καιρό προετοίμαζε αυτό το μεγάλο project και τώρα ήρθε η στιγμή για τα "αποκαλυπτήρια". Η Jennifer Lopez, μπαίνει στη λίστα με stars όπως οι Elvis Presley, Cher και Prince, καθώς η ίδια ξεκίνησε το δικό της μεγάλο show στο Las Vegas, το οποίο θα βρίσκεται εκεί για τρία ολόκληρα χρόνια!

Γι' ακόμη μια φορά, φυσικά, η σταρ διάλεξε απίστευτα, σέξι και πανάκριβα κοστούμια, έτσι ώστε να δίνει τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή με στυλ: Για το "All I Have"(το όνομα του show), η ίδια αλλάζει 8 φορές και φορά outfits που έχουν φτερά και 260.000 κρύσταλλα Swarovski!

Σχεδιασμένα από τη Donatella Versace και με τη βοήθεια από στιλίστες όπως οι Rob Zangardi και Haenn, όλα τα on-stage looks της, αντιπροσωπεύουν την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα της.

306990F600000578 3409670 image a 118 1453370717868 0742e

"Αν είναι για κάτι γνωστή η Jennifer Lopez, αυτό είναι το glamour. Αποφασίσαμε να υπερβάλουμε με ένα τζάκετ από κρύσταλλα Swarovski, με πολυτελή λευκά φτερά, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι το απόλυτο Old Hollywood, 'απλά χαλαρώνω' look. Και με το 'απλά χαλαρώνω', εννοούμε το να εκπροσωπούμε όλα τα είδη του υπερβάλλοντος glamour", δήλωσε ο Zangardi στη Vogue.

Δύο μήνες, 1400 ώρες και 260.000 κρύσταλλα χρειάστηκε το συγκεκριμένο ρούχο για να κατασκευαστεί και σίγουρα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά που έχει φορέσει ποτέ η Lopez.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα απίστευτα κοστούμια της Jennifer Lopez στην παραπάνω gallery!