Ελένη Μενεγάκη:Η ενδυματολόγος της, Τζώρτζια Συναχέρη, αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της

Ελένη Μενεγάκη:Η ενδυματολόγος της, Τζώρτζια Συναχέρη, αποκαλύπτει τα μυστικά του στυλ της

Τι προτιμά να φορά και τι αποφεύγει η γνωστή παρουσιάστρια;

Είναι μια από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε της look γίνεται αντικείμενο αντιγραφής από γυναίκες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο στιλάτη η Ελένη Μενεγάκη; Η στιλίστριά της, Τζώρτζια Συναχέρη, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και αποκάλυψε τα μυστικά του στυλ της!

Δες επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Δες το chic σύνολο που φόρεσε στη λαμπερή εκδήλωση της L’Oréal!

«Το τι προτιμά στο στυλ της η Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάζομαι, εξαρτάται και από την εποχή. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι της αρέσει πολύ να φορά μακριά, αέρινα φορέματα, που τα συνδυάζει με πλατφόρμες. Γενικά, δεν θα βάλει κάτι επειδή είναι της μόδας, παρά μόνο επειδή της αρέσει –και θα το κάνει μόδα εκείνη–, ενώ δεν δέχεται εύκολα αλλαγές στο στυλ της όταν είναι κραυγαλέες», εκμυστηρεύτηκε.

Παράλληλα, δεν δίστασε να δώσει τις συμβουλές της στις γυναίκες που θέλουν να είναι πάντα στιλάτες. «Το ιδανικό look για το γραφείο είναι σακάκι, λευκό πουκάμισο, ένα ωραίο φουλάρι και cigarette παντελόνι. Εναλλακτικά, μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει ένα ψηλόμεσο παντελόνι, που είναι τάση, με ένα ωραίο τοπ ή ένα πουκάμισο - κορμάκι. Επίσης, μπορεί να φορέσει μια pencil φούστα ή ένα αμάνικο φόρεμα σε pencil γραμμή – μάλιστα, τώρα που μπαίνει η άνοιξη μπορεί να το προτιμήσει και σε πιο έντονα χρώματα».

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ