Το σέξι ανδρόγυνο outfit της Αντωνίας Καλλιμούκου που μας ενθουσίασε

Το σέξι ανδρόγυνο outfit της Αντωνίας Καλλιμούκου που μας ενθουσίασε

Το σύνολό της που πρέπει να δεις!

Τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί διαρκώς πολύ στυλάτες εμφανίσεις, τόσο στην εκπομπή «Λόγω TiVis», όσο και στις καθημερινές, αλλά και βραδινές της εμφανίσεις. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το σύνολο που επέλεξε για σήμερα, το οποίο κυριολεκτικά μας ενθουσίασε!

Τι φόρεσε η Αντωνία;

13151081 478229099053725 276797054 n 0dbbd

Η ίδια, με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Τζώρτζιας Συναχέρη, επέλεξε σακάκι και παντελόνα American Vintage, λευκό στράπλες top, κοσμήματα Li-LA-LO και πέδιλα Mourtzi - ίσως το καλύτερο look με το οποίο την έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο.

Queen Tip: Μπορείς να υιοθετήσεις το ανδρόγυνο στυλ, χωρίς να χάσεις τη θηλυκότητά σου. Για μια πρωινή εμφάνιση, συνδύασε ψηλόμεση παντελόνα με λευκό πουκάμισο και πρόσθεσε στο look σου κόκκινο κραγιόν (τόσο απλό!). Για ένα στυλάτο βραδινό look, μπορείς είτε να φορέσεις ένα outfit όπως της παρουσιάστριας, είτε να συνδυάσεις την παντελόνα σου με ένα top σε lingerie στυλ, που είναι και πολύ hot τάση για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.