Ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Έβελυν Καζαντζόγλου;

Ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ της Έβελυν Καζαντζόγλου;

Και το ανεβάζει πολύ συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram σε διαφορετικά χρώματα...

Ο Ιρλανδός PhilipTreacy, ίσως ο πιο γνωστός πιλοποιός αυτή τη στιγμή στον κόσμο της μόδας, είχε πει πως «Η προσωπικότητα αυτού που φοράει το καπέλο, κάνει το καπέλο αυτό που είναι». Όταν λοιπόν το ακούς αυτό από έναν δημιουργό που έχει συνεργαστεί από τον Alexander McQueen και τον Karl Lagerfeld, μέχρι τον Ralph Lauren και την Donna Karan, καταλαβαίνεις ακόμα πιο πολύ την βαρύτητα που έχει το συνολικό στυλ και η αύρα του ανθρώπου που επιλέγει να ολοκληρώσει το look του με την προσθήκη ενός αξεσουάρ, όπως είναι το καπέλο.

PicMonkey Collage

Σε τρεις εμφανίσεις με πλατύγυρο καπέλο... très chic!

Η αγαπημένη μας Έβελυν Καζαντζόγλου, ενσαρκώνει ιδανικά το άτομο-πρότυπο που είχε ο κ. Τreacy στο μυαλό του όταν έκανε την παραπάνω δήλωση. Έχει ανεπιτήδευτο στυλ, συνδυάζει στα looks της street στοιχεία με glam λεπτομέρειες και τολμά να φορέσει το αξεσουάρ που λατρεύει, το πλατύγυρο καπέλο, στις καθημερινές της casual εμφανίσεις, κάνοντάς το να δείχνει προσιτό και καθόλου εξεζητημένο.
Εδώ την βλέπουμε με τρία διαφορετικά outfits με έναν κοινό παρανομαστή, το μαύρο ή μπεζ καπέλο της. Με lingerie tops, corporate πουκάμισα, αλλά και so hot right now τσόκερ, η Έβελυν τολμά να φορέσει το αγαπημένο της κομμάτι και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει στο έπακρο.