H JLo ξέρει πώς να κάνει πάρτι και σου δίνει 5 tips για να το διασκεδάζεις το ίδιο και εσύ

H JLo ξέρει πώς να κάνει πάρτι και σου δίνει 5 tips για να το διασκεδάζεις το ίδιο και εσύ

Γίνεται και να περάσεις σούπερ και να είσαι η πιο όμορφη μέσα στον χώρο.

landing 20 copy

Η Jennifer Lopez έχει περάσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωή της με το ετοιμάζεται για κάποιο δημόσιο, κοσμικό soirée. Είτε μιλάμε για ένα glamorous party που πρέπει να παραστεί, είτε για ένα red carpet event, είτε για μία κοσμική εμφάνιση, είτε ακόμα και ένα live που έχει να κάνει η ίδια, η star έχει μάθει να ντύνεται, βάφεται και να μπαίνει σε mood, εξωστρέφειας και διασκέδασης μαζί με πλήθος κόσμου, ειδικών και βοηθών που την περιβάλει. Αν λοιπόν μπορούμε να της δώσουμε ένα credit αυτό δεν είναι άλλο από της «ειδικής στην pre-party προετοιμασία».
Ξέρει πόση σημασία παίζει η επιλογή του σωστού ρούχου για να περάσεις καλά, ξέρει την σπουδαιότητα της εικόνας σου στα καλά vibes που πρέπει να έχεις μπαίνοντας στον χώρο και αναγνωρίζει ότι ένα μεγάλο μέρος των συστατικών που οδηγούν στην «επιτυχία» της βραδιάς, κρύβονται στο «πριν» της. Μιλώντας για αυτό στην Βρετανική Vogue, η Lopez αποκάλυψε τα πέντε tips που πρέπει να εφαρμόσεις και εσύ λίγο πριν βγεις ώστε και να περάσεις τέλεια στην έξοδό σου και να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνισή σου. Και η Jennifer ξέρει από εντυπώσεις, πάντα αφήνει τις καλύτερες για τα party looks της.

Πάντα να γυμνάζεσαι πριν βγεις έξω
Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά η άσκηση θα σε κάνει να εκτονωθείς, θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Πιες παράλληλα πολύ νερό και το δέρμα σου θα λάμπει πριν την έξοδό σου. Θα σου αρέσει τόσο η εικόνα σου που αυτομάτως θα νιώσεις πιο ποθητή και sexy.

Όση ώρα ντύνεσαι και βάφεσαι να ακούς τη μουσική που σου αρέσει
... και σε ανεβάζει. Μην βάλεις καταθλιπτικά τραγούδια, αλλά χορευτική pop μουσική που θα σε κάνει να ανυπομονείς να βγεις έξω και να χορέψεις.

Διάλεξε «Το Φόρεμα»
Πρώτα έρχεται το ρούχο και μετά ακολουθούν τα αξεσουάρ: τα παπούτσια, η τσάντα και τα κοσμήματα. Aν βρεις το κατάλληλο φόρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ποθητή ενώ ταυτόχρονα κολακεύει τη σιλουέτα σου, τότε δεν θα σου πάρει πάνω από ένα τέταρτο να ολοκληρώσεις και το υπόλοιπο party outfit σου.

jlo2



Να ετοιμάζεσαι με όσον το δυνατόν περισσότερους μαζί
Το ξέρω πως δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά πίστεψέ με αν περιποιείσαι μαζί με φίλες και συνεργάτες θα δεις πως ουσιαστικά στήνεις ένα μικρό πάρτι πριν το πάρτι. Μπαίνεις σε mood κοινωνικοποίησης και θα είσαι πιο χαλαρή και ευδιάθετη όταν φτάσεις στο event που έχεις να πας.

Nα απολαμβάνεις την προετοιμασία
Κλισέ, αλλά αληθινό. Είναι η στιγμή σου, η στιγμή που βγάζεις στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου. Φρόντισε να την θυμάσαι ακόμα και αν περάσεις μέτρια και βαρετά μετά.

GettyImages 535673414

Καμιά φορά το ταξίδι είναι αυτό που μετράει, όχι ο προορισμός... και αυτό το λέμε εμείς όχι η Jennifer Lopez.