Όταν οι celebrity κάνουν τρίο

Όταν οι celebrity κάνουν τρίο

Τρεις κυρίες και ένα σακάκι.

Πρώτη το φόρεσε η Blake Lively τον περασμένο Νοέμβριο στην αποκάλυψη του τεράστιου Swarovski αστεριού που θα διακοσμούσε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center. Ακολούθησε η Katie Holmes σε μία έξοδό της στη Νέα Υόρκη και πολύ πρόσφατα η Jessica Simpson που το λάνσαρε σε καλλιτεχνική έκθεση.


Τι έχει αυτό το σακάκι που το κάνει τόσο ξεχωριστό και δημοφιλές ανάμεσα στις star και ποια από τις παραπάνω κυρίες το φόρεσε καλύτερα;


Το περιβόητο Isabel Marant jacket είναι ένα υπέροχα κεντημένο πανοφώρι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας και με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Κάθε μία από τις αγαπημένες κυρίες της μουσικής και του θεάματος το σέταρε με το δικό της προσωπικό στιλ δείχνοντας πως έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο τρόπος με τον οποίο φοράει κανείς κάτι, παρά αυτό καθεαυτό το ρούχο.


Έτσι, η Blake Lively παρουσίασε την πιο preppy εκδοχή του καθώς το χρησιμοποίησε για να ελαφρύνει το αυστηρό look της και να εμπλουτίσει το επίσημο ανθρακί φόρεμά της.


Η Katie Holmes επέμεινε σε ένα chic στιλ, passepartout, συνδυάζοντας το αμπιγιέ σακάκι με ένα απλό λευκό tshirt, ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι και μία oversized μαύρη τσάντα.


Τέλος, η δεσποινίδα Simpson πιστή στα κοντά καυτά σορτσάκια της Daisy Dukes, τα πετάει όλα έξω και κυκλοφορεί αμέριμνη με το ταίρι της στο νεουρκέζικο ήλιο.


Εμείς επικροτούμε και τα τρία κορίτσια και σας παροτρύνουμε να εμπνευστείτε από όποια προτιμάτε, ανάλογα με την περίσταση. Αυτό το καλοκαίρι είναι ανοιχτό στους πειραματισμούς παίξτε με το στιλ σας και κερδίστε!