Wedding Vibes: Τι φόρεσαν οι κυρίες της showbiz στους λαμπερούς γάμους του Σαββατοκύριακου;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Wedding Vibes: Τι φόρεσαν οι κυρίες της showbiz στους λαμπερούς γάμους του Σαββατοκύριακου;

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Καμπούρη, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Αθηνά Οικονομάκου και πολλές άλλες, έκαναν κάποιες από τις πιο κομψές red carpet εμφανίσεις τους.

Όχι έναν, αλλά δύο λαμπερούς γάμους, «φιλοξένησε» η ελληνική showbiz, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Από τη μία ο Νίκος Κριθαριώτης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Ναστάζια Δαρίβα, το Σάββατο σε έναν παραμυθένιο γάμο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Santa Marina Mykonos! Για την πανέμορφη νύφη, η αδερφή του γαμπρού, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη δημιούργησε ένα παραμυθένιο νυφικό, ενώ η ίδια επιμελήθηκε και την τούρτα!

Από την άλλη, το Κτήμα 48 στην Ανάβυσσο αποτέλεσε το ειδυλλιακό σκηνικό για το γαμήλιο πάρτι της Δήμητρας Λαζαράτου, founder του γραφείου Dialogue PR και του συντρόφου της Μιχάλη Σταθάτου, ο οποίος ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σε αυτόν τον γάμο κουμπάρες ήταν η «δικής μας» Δέσποινα Καμπούρη, διευθύντρια του Queen.gr και το ζεύγος Μαριέττας Χρουσαλά – Λέοντα Πατίτσα. Όπως θα ανακαλύψεις και μπαίνοντας στην παρακάτω gallery, ολόκληρη η κοσμική Αθήνα παρευρέθηκε στα δύο αυτές τελετές, δίνοντας ένα αέρα old Hollywood glamour στο timeline μας το Σάββατο το βράδυ. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις πιο wow εμφανίσεις καθώς και του Έλληνες σχεδιαστές που επέλεξαν οι κομψές κυρίες της showbiz και για τους δύο γάμους. Δες αναλυτικά παρακάτω και διάλεξε τη δική σου red carpet εμφάνιση…
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 8 μαύρα demin παντελόνια που πρέπει να αποκτήσεις αυτόν τον Οκτώβριο