Ξέρουμε τι φόρεσε χθες η Δέσποινα Βανδή και ήταν η απόλυτη θεά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε τι φόρεσε χθες η Δέσποινα Βανδή και ήταν η απόλυτη θεά

Εντυπωσιακή για μία ακόμη φορά

Το 5ο live του X-Factor ολοκληρώθηκε εχθές, με την Λίλα Τριάντη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου να αποχωρεί από το reality μουσικής. Όμως τις εντυπώσεις εχθές δεν έκλεψαν οι διαγωνιζόμενοι, ούτε και ο FY που μας ξεσήκωσε με τα τραγούδια του. Η βραδιά ανήκει δικαιωματικά στη Δέσποινα Βανδή και στην υπέροχη εμφάνισή της εχθές το βράδυ.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του show, εκτός του ότι εμφανίστηκε με νέο hair look, για το οποίο βέβαια θα μιλήσουμε σε άλλο κείμενο, έκανε μία από τις πιο ωραίες και sexy εμφανίσεις της. Με ένα μίνι φόρεμα σε λιλά τόνους και υπέροχα αστραφτερό από την Irene Angelopoulos Couture, η Δέσποινα Βανδή μάγεψε τα πλήθη και μαζί κι εμάς που την είδαμε από την τηλεόραση.

Το φόρεμά της αναδείκνυε υπέροχα τα καλλίγραμμα πόδια της και ναι, για εμάς ήταν ό,τι καλύτερο έχει φορέσει μέχρι σήμερα. Το φόρεμά αυτό που επέλεξε μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα μας, αφού ειλικρινά δεν σταματήσαμε να τη χαζεύουμε. Με ένα πολύ ωραίο ντεκολτέ και εντυπωσιακά μανίκια, η Δέσποινα Βανδή ήταν με το φόρεμα αυτό η star της βραδιάς.

Μας άρεσε τόσο που ξεχάσαμε ήδη και ποιος αποχώρησε από το χθεσινό live. Φυσικά δεν έλειψαν και τα σχόλια στο Twitter τα οποία εννοείται την αποθέωσαν.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.