To σμαραγδί φόρεμα της Kate Middleton που έγινε sold out, βγαίνει και πάλι στην κυκλοφορία

Διονυσία Καλαποθαράκου
To σμαραγδί φόρεμα της Kate Middleton που έγινε sold out, βγαίνει και πάλι στην κυκλοφορία

Δες πώς μπορεί να γίνει δικό σου από τα τέλη του μήνα.

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, εμφανίστηκε πριν από δύο ημέρες στο Guinness Storehouse στο πλευρό του συζύγου της, Πρίγκιπα William, φορώντας ένα εντυπωσιακότατο σμαραγδί midi φόρεμα. Tο συγκεκριμένο κομμάτι, που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, ανήκει στο brand Vampire’s Wife –αγαπημένο των Cate Blanchett, Maggie Gyllenhaal και Elisabeth Moss- κοστίζει 1.835 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Ή μάλλον μπορούσες γιατί από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της Kate το ultra chic αυτό φόρεμα έγινε sold out και θα είναι και πάλι διαθέσιμο μετά τις 20 Μαρτίου. Το ρούχο αυτό ονομάζεται «Falconetti» και όπως θα δεις στο site του label βγαίνει και σε λευκή, ροζ και κίτρινη απόχρωση. Η Middleton δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το styling του. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασικές, κυπαρισσί γόβες, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια και ένα μπεζ φάκελο.

Η Meghan Markle, στη θέση της, ίσως φορούσε κάποια αντίστοιχε απόχρωση με μπλε και μοβ δημιουργώντας ένα color blocked outfit. Η Meghan όμως δεν είναι στη θέση της οπότε θα αρκεστούμε με αυτό το καθωσπρέπει, ladylike look της και θα σταματήσουμε να αναζητάμε την πρωτοτυπία στις εμφανίσεις της Δούκισσας, θα αρκεστούμε στην ασφαλή λύση της κομψότητας.
Δες επίσης: Eίναι βαρετό, αλλά πρέπει να το συνηθίσεις, γιατί αυτό το φόρεμα θα το βλέπεις παντού την άνοιξη