5 τρόποι να φορέσεις το γιλέκο σου και να είσαι chic την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη
5 τρόποι να φορέσεις το γιλέκο σου και να είσαι chic την άνοιξη

Πώς θα αξιοποιήσεις, επιτέλους, το γιλέκο που «κάθεται» στην ντουλάπα σου;

Το γιλέκο είναι ένα ρούχο που αρκετές φορές δυσκολεύει τις γυναίκες. Ενώ είναι ένα απλό item, αν δεν προσέξεις πώς θα το συνδυάσεις, υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις να μοιάζεις με… σερβιτόρα. Το waistcoat φέτος την άνοιξη επιστρέφει δυναμικά και είναι το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά σε όλα τα looks σου.

Πρόκειται για μια κομψή και σικάτη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, την οποία είδαμε τόσο στις πασαρέλες όσο και σε street style εμφανίσεις και μας έκανε να τη λατρέψουμε. Γιλέκα σε μαύρο χρώμα, σε ουδέτερες ή και έντονες αποχρώσεις, μπορούν να συνδυαστούν πάνω από το πουκάμισο ή την καπαρντίνα σου, πάνω από το φόρεμά σου ή και μέσα από το σακάκι σου.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, το γιλέκο αποδεικνύεται ότι είναι το fashion item, που σου επιτρέπει να δημιουργείς mix & match σύνολα, να κάνεις εντυπωσιακό layering, αλλά να πραγματοποιείς και sexy βραδινές εμφανίσεις. Τι θα έλεγες, για παράδειγμα, να φορούσες το γιλέκο σου σκέτο, χωρίς κάποιο ρούχο από μέσα, και να το συνδύαζες με ένα denim παντελόνι; Ή να το συνδύαζες με κοστούμι και sneakers; Ό,τι κι αν επιλέξεις, αξίζει να γνωρίζεις ένα πράγμα: ότι το γιλέκο των 00’s είναι και πάλι ένα από τα μεγαλύτερα trends αυτής της σεζόν.

Διάβασε ακόμα: 7 τάσεις στις τσάντες που θα βλέπεις παντού την επόμενη σεζόν