Το παντελόνι που φόρεσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αδυνατίζει και κολακεύει κάθε σωματότυπο

Το παντελόνι που φόρεσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αδυνατίζει και κολακεύει κάθε σωματότυπο

Eπίσης είναι μεγάλη τάση για αυτήν την άνοιξη και σου λέμε πού μπορείς να το βρεις.

H Ελένη Μενεγάκη, πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό, κάθισε και σήμερα στην καρέκλα της εκπομπής της «Ελένη» που παρακολουθούμε καθημερινά από τη συχνότητα του Alpha. Μία από τις λίγες εκπομπές που συνεχίζουν την live αναμετάδοσή τους -τηρώντας πάντα τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής- είναι αυτή της πανέμορφης, ξανθιάς παρουσιάστριας η οποία σήμερα έκανε και μία πολύ «σωστή», ενδυματολογική πρόταση για κάθε σωματότυπο.

Η Ελένη φόρεσε ένα printed πουκάμισο σε άσπρες-μπλε αποχρώσεις και από κάτω ένα πολύ οικονομικό, flare jean που βγαίνει σε λευκή απόχρωση, ανήκει στο brand American Eagle και μπορείς να το βρεις εδώ. Εξαιτίας του σχεδίου του, στενό στους μηρούς που φαρδαίνει στη γάμπα δημιουργώντας το εφέ της καμπάνας, είναι ιδανικό για μεσογειακούς σωματότυπους. Εξισορροπεί το άνοιγμα της λεκάνης και των γοφών με το υπόλοιπο σώμα, κάνοντας τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Επίσης η άσπρη απόχρωσή του είναι πολύ hot αυτήν την άνοιξη και είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλαγή από τα μπλε και τα μαύρα παντελόνια-καμπάνα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν. Συνδύασε και εσύ ένα αντίστοιχο κομμάτι με ένα πολύχρωμο πουκάμισο, ένα μαύρο top, ακόμα και ένα cool φούτερ και δημιούργησε ένα σύνολο σε απόλυτα spring mood, που θα αναδείξει τον σωματότυπό σου όποιος και αν είναι αυτός.
Δες επίσης: Sales Time! 10 ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με μεγάλη έκπτωση

https://www.instagram.com/p/B-PN19ZJbW7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading