Sales Time! 10 ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με μεγάλη έκπτωση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Sales Time! 10 ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με μεγάλη έκπτωση

Kαι να τα φοράς την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι!

«Η κρίση γεννά ευκαιρίες», και μπορεί αυτό το ρητό να αναφέρεται στην επιχειρηματικότητα αλλά αν το εξετάσουμε με fashion όρους μπορούμε να δούμε πολλές ευκαιρίες για εκπτωτικό, online shopping εκεί έξω στον μαγικό κόσμο του Internet. Είναι μία περίοδος -μικρή θέλουμε να ελπίζουμε- που ο κόσμος της μόδας επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητες και επανεξετάζει τη δυναμική του.

Πατάει pause σε κάποια πράγματα (παραγωγή) «δίνοντας» τις βιομηχανίες του στην κατασκευή ιατρικών στολών και μασκών αλλά ταυτόχρονα εφευρίσκει από την αρχή τη θέση του στον διεθνή χάρτη, με τρόπο δημιουργικό. Στην ελληνική πραγματικότητα τα πράγματα είναι κάπως αντίστοιχα και μία μικρή περιήγηση στα online shops των αγαπημένων μας Ελλήνων σχεδιαστών και fashion labels, όχι μόνο θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα σε κάνουν να ανακαλύψεις ότι και εμείς: τα δέκα πιο hot ρούχα που μπορείς να αποκτήσεις τώρα με μεγάλη έκπτωση και να τα φοράς όλους τους επόμενους μήνες που θα βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

Φορέματα, κορμάκια, tops, παντελόνια και πουκάμισα από τα αγαπημένα μας made in Greece brands στις καλύτερες τιμές, για εσένα μόνο! Δες παρακάτω ποια θες και διάλεξε το πιο στυλάτο κομμάτι της σεζόν που είναι κοντά στην αισθητική σου! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Το ελληνικό brand «The KNLs» μας προσκαλεί στο μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι του

cristina beautiful life


Ρομαντικό top, Cristina Beautiful Life

karavan


Printed φόρεμα, Karavan

miro

Πουκάμισο, MiRo

nidodileda


Βραδινό top, Nidodileda

salt and pepper


Denim φούστα, Salt&Pepper

stelios koudounaris


Tunic, Stelios Koudounaris

sun set go


Ψηλόμεση παντελόνα, Sun.Set.Go!

the c edition


Kορμάκι, The C Edition

the knls copy


Λινό φόρεμα, The KNLs

vassia kostara


Mini φόρεμα, Vassia Kostara