H Eλένη Μενεγάκη και το trick της για να κρύψουμε όλες τα «κιλά της καραντίνας»

H Eλένη Μενεγάκη και το trick της για να κρύψουμε όλες τα «κιλά της καραντίνας»

Η λαμπερή παρουσιάστρια φαίνεται ότι διαβάζει Queen.gr και φοράει το «σωστό» παντελόνι για αυτήν την περίοδο.

Δεν ξέρουμε αν η Ελένη Μενεγάκη διαβάζει Queen.gr -αλλά σίγουρα το ευχόμαστε- με τη σημερινή της εμφάνιση, όμως, στην εκπομπή «Ελένη» μας έδειξε πως υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων μεταξύ μας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει φορέσει το τελευταίο διάστημα διάφορα στυλ παντελονιών, τα οποία θα δεις στην παρακάτω gallery αναλυτικά, για να καταλήξει σε ένα είδος στο οποίο είχαμε και εμείς αναφερθεί με θέμα μας τις προηγούμενες ημέρες.

Ο λόγος για τα loose παντελόνια που αδυνατίζουν και κολακεύουν κάθε σιλουέτα «κρύβοντας» το όποιο πρήξιμο μπορεί να υπάρχει στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και τα περιττά κιλά που όλες μπορεί να έχουμε αποκτήσει τις ημέρες της καραντίνας.

Η Ελένη συνδύασε μία ψηλόμεση, φαρδιά, μαύρη παντελόνα, δημιουργία του ελληνικού brand Manolo Fashion, με ένα πουά πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρε γόβες Nak Shoes, δημιουργώντας ένα all time classic look κολακευτικό για κάθε σωματότυπο. Δες πώς την συνδύασε παρακάτω και πάρε ιδέες για το πώς θα φορέσεις και εσύ το φαρδύ σου παντελόνι, με πουκάμισο, T-shirt, κορμάκι, ακόμα και φούτερ για πιο casual looks! Στον δρόμο που χάραξε η Ελένη…
Δες επίσης: Tι άλλαξε στο στυλ της η Kate Middleton τώρα που δεν «ανταγωνίζεται» την Μeghan Markle;

elenimenegaki 91702551 666896294045060 3483410984591502229 n