Η Kate Middleton φόρεσε το πιο cool sweater και ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις

Η Kate Middleton φόρεσε το πιο cool sweater και ξέρουμε πού μπορείς να το βρεις

Είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες της καραντίνας και αρκετά οικονομικό!

Η Kate Middleton είναι αγαπημένο μας κορίτσι εδώ στο Queen, κι εκτός από την ίδια αγαπάμε πολύ και το στυλ της. Γενικά, η Δούκισσα του Cambridge επιλέγει να κάνει εμφανίσεις συνδυάζοντας luxury με οικονομικά fashion items, τα οποία μπορούμε όλες να αποκτήσουμε.

Αν και εν μέσω Κορονοϊού και lockdown που οι ρυθμοί έχουν πέσει, το βασιλικό ζευγάρι έχει ακόμα υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η Kate να μας έχει χαρίσει και να μας έχει εμπνεύσει με πολλά chic outfits που έχει φορέσει. Υπάρχει, όμως, ένα κομμάτι, το οποίο μας έκανε να φωνάξουμε «wow» μόλις το είδαμε, γιατί πολύ απλά μπορούμε όλες να το φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ μέσα στο σπίτι.

Πρόκειται για ένα οικονομικό sweater με αμυδρά puff sleeves του brand Zara (θα το βρεις εδώ) σε μουσταρδί απόχρωση, το οποίο τη φώτιζε όσο έπρεπε και ήταν εξαιρετικά κατάλληλο για να κάνει βιντεοκλήση και να συζητήσει με μαθητές, δασκάλους και το προσωπικό του Casterton Primary Academy του Lancashire για την εκπαιδευτική διαδικασία τις δύσκολες μέρες του Κορονοϊού.

«Πρέπει να είναι τεράστια ανακούφιση για τους γονείς που εργάζονται να ξέρουν ότι τα παιδιά τους έχουν ένα φυσιολογικό πρόγραμμα και ένα ασφαλές περιβάλλον να μείνουν χάρη σε εσάς», είπε κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης η Kate, απευθυνόμενη στους δασκάλους. «Άρα, κάνετε όλοι εξαιρετική δουλειά και ξέρω ότι δεν είναι εύκολες οι συνθήκες, αλλά είναι εκπληκτικό όλο αυτό».

https://www.instagram.com/p/B-u9NW2l1OH

Η αγαπημένη μας Δούκισσα του Cambridge έκατσε μπροστά στην κάμερα με τον σύζυγό της και εξέφρασε την εκτίμησή της σε όλο το προσωπικό της Ακαδημίας φορώντας το άνετο, φωτεινό και cool φούτερ της, το οποίο συνδύασε με κρεμαστά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου.

Μπορείς κι εσύ να φοράς στην καθημερινότητά σου μέσα στο σπίτι ένα τέτοιου τύπου sweater και να το συνδυάσεις με την ψηλόμεση αθλητική φόρμα σου, τα leggings ή το denim παντελόνι σου!

Διάβασε ακόμα: Με αυτούς τους 7 στυλάτους τρόπους μπορείς να φοράς την αγαπημένη σου φόρμα