H Kylie Jenner με αυτήν της την εμφάνιση περνάει το loungewear σε άλλο επίπεδο

H Kylie Jenner με αυτήν της την εμφάνιση περνάει το loungewear σε άλλο επίπεδο

Μία πρωτότυπη και πολύ άνετη ιδέα για το τι μπορούμε να φορέσουμε μέσα στο σπίτι τις ημέρες της καραντίνας.

Η μικρότερη -και η επιτυχημένη επιχειρηματικά- από τις αδερφές Kardashian-Jenner, η Kylie, ανέβασε πριν από κάποιες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τον κήπο του σπιτιού της με την παρακάτω περιγραφή: «στέλνω την αγάπη και τις προσευχές μου και ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει σύντομα». Τo τρυφερό και αισιόδοξο μήνυμά της προς στους 170 εκατομμύρια followers της, συνοδεύονταν από μία φωτογραφία της ίδια να κάθεται κάτω στον κήπο φορώντας ένα γκρι, βαμβακερό, στενό overall.

Η ολόσωμη φόρμα της Kylie θα μπορούσε να ανήκει στο δημοφιλές brand της αδερφής της, Kim Kardashian, το «Skims» το οποίο εξειδικεύεται στα loungewear και στα shapewear, αλλά δεν υπήρχε το αντίστοιχο tag στο account της 22χρονης τηλεοπτικής περσόνας, ιδιοκτήτριας beauty brand και influencer. Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μία διαφορετική, αλλά εξίσου άνετη, ενδυματολογική πρόταση απέναντι στα hoodies και τις φόρμες που φοράμε όλες στην καραντίνα.

Φαίνεται βολικό, είναι σίγουρα πιο sexy από τα φαρδιά track pants και μπορείς να φορέσεις από πάνω του και το oversized φούτερ σου αν κρυώνεις πολύ. Ευχαριστούμε Kylie για την ιδέα για το επόμενο #οotd εν μέσω καραντίνας.
Δες επίσης: Total Neutral Look: Πώς μπορούμε αυτήν την άνοιξη να είμαστε πιο κομψές από ποτέ;

https://www.instagram.com/p/B_DR5aNnDR1