Total Neutral Look: Πώς μπορούμε αυτήν την άνοιξη να είμαστε πιο κομψές από ποτέ;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Total Neutral Look: Πώς μπορούμε αυτήν την άνοιξη να είμαστε πιο κομψές από ποτέ;

Oι «μετά lockdown» εμφανίσεις μας θα είναι σοφιστικέ και elegant!

H απάντηση στην ερώτηση του τίτλου είναι μία: να φορέσουμε μπεζ και όλη τη χρωματική παλέτα γύρω από αυτό. Off white, μόκα, ivory, cream, της άμμου και φυσικά nude. Να τα φορέσουμε σε total looks, όχι σε μεμονωμένα κομμάτια και να «παίξουμε» με τα αξεσουάρ αν «πλήττουμε» με την «αφόρητη», μινιμαλιστική γοητεία τους.

Αν και μετά από τόσες μέρες όπου φοράμε μόνο oversized φούτερ και κολάν, μας φαίνεται λίγο απίθανο να «βαρεθούμε» με οτιδήποτε άλλο, παρακάτω σου προτείνουμε έξι τρόπους να υιοθετήσεις την τάση των total neutral looks προσθέτοντας πινελιές από χρώμα όπου είναι απαραίτητο. Shirt dresses, κοστούμια, ολόσωμες φόρμες αλλά και denim φούστες με ασορτί πουκάμισα μπορούν αναδείξουν τον σωματότυπό σου μέσα από loose και ladylike γραμμές, χωρίς να χάσουν τίποτα από την έμφυτη φινέτσα που αποπνέει αυτό το color trend!

Διάλεξε ποιο style εναρμονίζεται με τα κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και υιοθέτησέ το την πρώτη μέρα που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας…. Για να ξεκινήσουμε την «εκτός σπιτιού σεζόν» όπως της αρμόζει: με κομψότητα!
Δες επίσης: To jacket της Τζένης Μπαλατσινού από το 2000 είναι στυλάτο και 20 χρόνια μετά