H Δέσποινα Βανδή μόλις αποκάλυψε το αγαπημένο της denim trend

H Δέσποινα Βανδή μόλις αποκάλυψε το αγαπημένο της denim trend

Και έχει κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή jean παντελονιού!

H Δέσποινα Βανδή όλη αυτήν την περίοδο της καραντίνας και του αυτοπεριορισμού μας έχει πολλάκις εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές της ικανότητες. Ανεβάζει συχνά stories και κάνει posts όπου φαίνεται να ετοιμάζει πεντανόστιμα πράγματα στην κουζίνα της. Και φυσικά αυτό το κάνει φορώντας casual ρούχα, όπως basic T-Shirts, μαρινιέρες και blue jeans. Τίποτα το ασυνήθιστο μέχρι εδώ! Σήμερα όμως η αγαπημένη τραγουδίστρια/παρουσιάστρια έκανε τη διαφορά ανεβάζοντας τις τρεις φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery.

Η Δέσποινα φαίνεται να παίζει στον κήπο της με τον σκύλο της φορώντας ένα μακό, μαύρο, μαρσέλ φανελάκι, sneakers και το denim trend που όλες πρέπει να υιοθετήσουμε αυτήν την άνοιξη: ένα ψηλόμεσο, μαύρο mom jean. Τόσο το χρώμα του όσο και η κολακευτική γραμμή του για τον μεσογειακό σωματότυπο, το διαφοροποιεί από το κοινό μπλε τζιν αλλά από την άλλη το κάνει το ίδιο ευκολοφόρετο και απαραίτητο για τα all day chic looks μας.

Αν, λοιπόν, θες και εσύ μία αλλαγή στην denim γκαρνταρόμπα σου ακολούθησε την hot επιλογή της Δέσποινας Βανδή και θα κάνεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις μετά το τέλος του «εγκλεισμού» μας!
Δες επίσης: Πώς πρέπει να φοράμε τη μάσκα προσώπου για 100% προστασία και πότε δεν χρειάζεται πλύσιμο (video)